Contact

office@coliseumgym.ro
0314 257 457
Daca doriti antrenor personal va rugam sa ne contactati.

Follow

Antrenori

Cristiana Bratu - Instructor international Kangoo Jumps Cristiana Bratu coliseumgym

Plina de energie, vitalitate si umor, Cristiana te face sa iubesti Kangoo Jumps inca de la primul contact cu ghetele: "Spatele drept, abdomenul incordat si ZAMBIM ...neaparat zambim!". Asa debuteaza o clasa sub indrumarea Cristianei - instructor international de Kangoo Jumps.
In anul 2011 Cristiana a urmat cursurile Federatiei romane "Sportul pentru toti" si a obtinut diploma de intructor aerobic-fitness, iar in 2012 a devenit instructor international de Kangoo Jumps, un antrenament intens, energic si alert care se incadreaza perfect personalitatii ei!
"Kangoo jumps nu este doar un antrenament, este o stare de spirit ..pe langa numeroase beneficii estetice, kangoo jumps combate cu succes stresul si aduce o stare minunata de bine!"


GULIU GEORGE – Personal Trainer, Instructor Fitness

guliu georgeS

Mă numesc Guliu George si am 33 ani. Am descoperit de la o vârstă fragedă pasiunea pentru sport, practicând in mod constant de la vârsta de 6 ani activități fizice: 14 ani de fotbal de performanta, 2 ani atletism, natație 1 an, box 1an. Am studiat Colegiul Național Spiru Haret și Academia Nationala de Educație Fizica și Sport, specializare fitness.Master in management al activităților sportive. Am transformat pasiunea și studiul Intr-un stil de viață și chiar în profesie. Am îmbrățișat meseria de antrenor personal acum 12 ani. Dintotdeauna am fost pasionat de sport și competiție, iubind mișcarea și considerand că ea trebuie să facă parte din viața oricui. Scopul meu este de a motiva oamenii să iasă din zona de confort, îndrumându-i către un stil de viață sănătos. Din punct de vedere personal, un antrenor trebuie sa-și cunoască foarte bine oamenii cu care lucrează pentru a le oferi antrenamente personalizate în funcție de target și obiectiv.


Daniel Anghelache 

Daniel Anghelache800

Campion absolut Tiger Classic 2017 editia XI categoria Men’s Physique instructor aerobic-fitness, Zumba si Personal Trainer. Pasiunea pentru dans, fitness, bodybuilding si nutritie m-a ajutat sa creez antrenamente de grup si individuale cu rezultate spectaculoase. Vino si tu sa impartasesti cu noi clipe minunate de relaxare in cadrul orelor de Zoomba.

 

 

 


ACHIM MARIANMarian Achim - Personal Trainer, Masaj & Nutritie

Tripla acreditare în personal training, masaj și nutriție, pasionat de biomecanica și susținător al ideii că suma exercițiilor fizice este infinită, totul depinde de imaginația antrenorului. Pe lângă target-ul profilactic al clientului (slabit si/sau câștigarea masei musculare), pun accent pe starea de fitness, fiind definita ca o stare de bine fizica și psihica, ținând cont și de eventualele probleme de sănătate ale clientului (postură, articulații, deviații ale coloanei vertebrale, etc.)